Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin
Score 9.9
Bookmark
Followed 70 people

Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin

Read full chapter Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin, Light Novel Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin english, LN Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin, Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin Online, read Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin at Noveltk.
Status: Ongoing Type: Author: Artist: Native Language: Spanish Posted by: admin Posted on: Updated on: View: ? Views
Read complete Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin on Noveltk. You can also read Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin free and no registration required, We always be the fastest to update series chapter Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin.

Synopsis Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin

Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin” is one of the most famous romance authors in the world. She has written Romance novel, including paranormal and romantic suspense series like “Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria” Identity of Romance”.” He has won numerous awards, including the Romance Writers of America Lifetime Achievement Award. Read More : Boda Relampago: El Lazo Inesperado

Read Online  Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin

 

Clara Pérez lleva tres años casada con Alejandro Hernández en el anonimato, pensando que su amor cálido y profundo calentaría su frío corazón . Pero el hombre le envía un acuerdo de divorcio al cabo de los tres años. Clara, descorazonada y decididamente divorciada, se convierte en la hija princesa de la rica familia Pérez.De ahora en adelante, es la magnate multimillonaria, es la doctora, es la mejor hacker y es la campeona de esgrima.En la subasta, lanza dólares para golpear a la amante de Alejandro Hernández, y en el negocio comercial, le quita el negocio a su ex marido de forma directa y fuerte.Alejandro Hernández preguntó: —¡Clara Pérez! ¿Es necesario hacer algo tan desesperado?Los labios fríos de Clara Pérez contestaron: —¡Lo que te he hecho ahora es sólo una décima parte de lo que me hiciste entonces! Read More Novel Sweet Subterfuge By Trina Duo

 

Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin

 

Question 1: What did Irene find on the table when she looked at the divorce papers?

Answer 1: Irene found the divorce papers on the table, signed by her ex-husband.

Question 2: What did Alejandro offer Irene as compensation for the divorce?

Answer 2: Alejandro offered Irene two million dollars and a house in the city of Carmen as compensation for the divorce.

Question 3: Why did Irene suggest not getting a divorce?

Answer 3: Irene suggested not getting a divorce because she still loved Alejandro and wanted to remain married to him, even though he no longer felt the same way.

Question 4: Who is Beatriz, and why is she important in this story?

Answer 4: Beatriz is a woman whom Alejandro plans to marry after divorcing Irene. She is significant because Alejandro is in love with her, and she plays a role in Irene’s decision to leave.

Question 5: How does Alejandro react when Irene expresses her love for him?

Answer 5: Alejandro reacts with indifference and states that he has had enough of their loveless marriage.

Question 6: Why did Alejandro marry Irene in the first place?

Answer 6: Alejandro admits that he married Irene to provoke his grandfather, and he was already in love with someone else at the time. Read More Novel Read The Kiss That Sparked it All ( Ellinor and Theo )

Question 7: What happens when Beatriz arrives at Villa Mar?

Answer 7: Alejandro rushes to greet Beatriz and leaves Irene behind, ignoring her.

Question 8: How does Irene leave Villa Mar, and what is Alejandro’s reaction?

Answer 8: Irene leaves Villa Mar in a black car when nobody is looking. Alejandro is initially surprised by her sudden departure.

Question 9: Who owns the black Rolls-Royce that Irene leaves in?

Answer 9: The black Rolls-Royce belongs to Diego Pérez, the son of the Pérez family, and he is with Clara, who was formerly known as Irene.

Question 10: What revelation does Clara (formerly Irene) make at the end of the story?

Answer 10: Clara (formerly Irene) reveals that she has moved on from Alejandro and plans to take back her place in life. She no longer has any affection for him. Read More novel An Understated Dominance Chinese Novel

 

Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin

Gallery Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin


Read Mi Ex-esposa Misteriosa Es Multimillonaria Violet Irwin

Vol/Ch
Chapter Title
Release Date

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Options

not work with dark mode
Reset